Bolnavi amandoi – Vol 1 Amnezic PDF

Coperta Carte Bolnavi amandoi - Vol 1 Amnezic

Iti doresti sa citesti cartea Bolnavi amandoi – Vol 1 Amnezic publicata de editura Stylished? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bolnavi amandoi – Vol 1 Amnezic chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Bolnavi amandoi – Vol 1 Amnezic

Amnezie – Pierdere totala sau partiala a memoriei. Amnezia poate aparea si in cazul persoanelor indragostite. De regula, cand sufletele pereche se ciocnesc, explozia produsa duce spre aceasta afectiune pe termen nelimitat, de cele mai multe ori pentru totdeauna. Bolnavi amandoi danseaza pe tangoul pasiunii in ritmul antic al iubirii. Amnezic in labirintul seductiei lupta hipnotic pentru a cuceri sufletul pereche. Doua povesti. Doua iubiri. Un singur final….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.