Bogatii – O istorie de 2 000 de ani. De la sclavie la superiahturi PDF

Coperta Carte Bogatii - O istorie de 2 000 de ani. De la sclavie la superiahturi

Iti doresti sa citesti cartea Bogatii – O istorie de 2 000 de ani. De la sclavie la superiahturi publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bogatii – O istorie de 2 000 de ani. De la sclavie la superiahturi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Bogatii – O istorie de 2 000 de ani. De la sclavie la superiahturi

„”NIMENI NU ESTE SUFICIENT DE BOGAT CA SA ISI RASCUMPERE TRECUTUL.”” – OSCAR WILDECu ce sunt mai buni decat noi? Sunt mai destepti, mai abili sau pur si simplu mai norocosi? Sa fie actuala generatie de bogati diferita de cele din trecut? Trebuie sa recunoastem ca suntem obsedati de ei, ii invidiem si ii detestam in egala masura, le citim cu aviditate indiscretiile amoroase din presa si studiem listele cu averile lor incomensurabile, pe care le spulbera peste noapte. Intre ascensiune si decadere, intre iubire si disperare, din sala tronului pana pe puntile celor mai luxoase iahturi. DOUA MII DE ANI DE OPULENTA SI UN CARUSEL AL SARACILOR BOGATI. Marcus Licinius Crassus – Alain le Roux – Mansa Musa – Cosimo de’ Medici – Francisco Pizarro – Ludovic al XIV-lea si Akhenaton – Jan Pieterszoon si Robert Clive – Familia Krupp – Andrew Carnegie – Mobutu Sese Seko – Boris Berezovski – Mihail Hodorkovski – Roman Abramovici – Vladimir Gusinski – Vladimir Putin – Mark Zuckerberg – Larry Page – Serghei Brin – Steve Jobs – Bill Gates – Carlos Slim – Warren Buffett – Pierre Omidyar – Jimmy Cayne – Dick Fuld – Goldman Sachs – Lloyd Blankfein – George Soros””…Asa am inceput sa fiu fascinat de superbogatii globali, de stilul lor de viata, dar mai ales de psihologia lor. O lume paralela care isi incaseaza bonusurile, care calatoreste in jeturile ei private spre insulele ei private, intr-un joc nebun de-a filantropia, sub lumina reflectoarelor. Cum au ajuns la succes? Daca succes este cel mai potrivit termen pentru bogatia venita peste noapte. Si prin ce s-au distins?””- JOHN KAMPFNERCum se imbogatesc oamenii? Prin mijloace cinstite si marsave, prin spirit intreprinzator, prin spoliere si prin mostenire. Creeaza piete si le manipuleaza. Infrang concurenta sau o elimina. Castiga sau cumpara influenta printre liderii politici si elitele culturale si sociale. De mai mult de un secol incoace, in politica americana nu se ascunde aceasta legatura; de fapt, ea este celebrata. Cu cat e mai extravaganta…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.