Bob PDF

  Coperta Carte Bob

  Iti doresti sa citesti cartea Bob scrisa de Wendy Mass, Rebecca Stead si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bob chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bob

  Multe lucruri se pot ascunde intr-un dulap. De exemplu: e verde, nu prea inalt, e costumat in gaina, locuieste in Australia, ii plac la nebunie jeleurile din lemn-dulce, joaca sah si invata cuvinte din dictionar. E greu de ghicit ce este. Nici el nu stie sigur ce sau cine e. Stie doar ca il cheama Bob. Si nici Livy, cea mai buna prietena a lui, nu prea isi aminteste. Au trecut cinci ani de cand s-au vazut ultima oara. Asa ca Livy incepe sa investigheze misterul lui Bob si incearca sa il ajute sa-si descopere identitatea si familia, iar impreuna vor cunoaste magia aceea speciala care dureaza pentru totdeauna: prietenia….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bob este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.