Boala, o memorie genealogica PDF

Coperta Carte Boala, o memorie genealogica

Iti doresti sa citesti cartea Boala, o memorie genealogica publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Boala, o memorie genealogica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Boala, o memorie genealogica

Arborele genealogic joaca un rol important in declansarea unei maladii. Adesea, exista o legatura profunda si inconstienta intre boala si un eveniment traumatic din trecutul familial care-si exercita astfel influenta asupra vietii urmasilor. De la infarctul miocardic la cancer, de la ulcerul gastroduodenal la depresie, numeroase tulburari de sanatate pot fi intelese mai bine prin cunoasterea arborelui genealogic al pacientului. Moartea prematura a parintilor, a fratilor sau a surorilor, accidente, sinucideri, preferinta parintilor pentru unul dintre copii, neintelegerile grave intre membrii familiei, casatorii fara iubire, divorturi, legaturi extraconjugale, relatii incestuoase, secretul asupra originii unui copil ori asupra cauzelor decesului unui membru al familiei, neimplinirile profesionale, traumele provocate de evenimente istorice, expatrieri etc. – toate aceste evenimente din trecutul familial raman o masa confuza atata timp cat constiinta nu a operat o clarificare a lor. Pentru a ne sustrage programarilor genealogice si riscului de a dezvolta o anumita boala este imperativ sa ne cunoastem antecedentele familiale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.