Blythe Masters – Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa! PDF

Coperta Carte Blythe Masters - Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa!

Iti doresti sa citesti cartea Blythe Masters – Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa! publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Blythe Masters – Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Blythe Masters – Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa!

Care sunt cauzele crizei, consecintele ei din prezent si ce ne rezerva viitorul: o adevarata apocalipsa financiara. Blythe Masters este astazi femeia cea mai puternica de pe planeta, fiind supranumita de catre jurnalul londonez The Guardian – cea care a inventat armele financiare de distrugere in masa. In aceasta ancheta magistrala asupra originilor si actorilor crizei financiare, bazata pe informatii-soc perfect demonstrate, Pierre Jovanovic dovedeste un imens talent de jurnalist. Intr-un stil incisiv, foarte abordabil si plin de savoare, Pierre Jovanovic face aici portretul bancherei de la JP Morgan care a dus la ruina bancilor inventand instrumentele de cesiune a riscului de insolventa, dezvaluie adevaratele cauze ale dezastrului economic fara precedent prin care trecem si ne previne la ce sa ne asteaptam in viitorul apropiat. Criza declansata de inconstienta bancherilor avizi sa transforme hartia in aur sa fi pus capat speculatiilor? Nici vorba! Impreuna cu echipa de la JP Morgan, Blythe Masters a inceput sa se joace cu farfuriile noastre, speculand la bursa asupra materiilor prime si in special asupra materiilor prime agricole – de unde explozia preturilor la produsele de baza. Un sfat pentru oraseni: invatati sa puneti cartofi in ghiveci….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.