Blonsky Gandacelul si foarte lunga lui lista de interdictii PDF

Coperta Carte Blonsky Gandacelul si foarte lunga lui lista de interdictii

Iti doresti sa citesti cartea Blonsky Gandacelul si foarte lunga lui lista de interdictii publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Blonsky Gandacelul si foarte lunga lui lista de interdictii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Blonsky Gandacelul si foarte lunga lui lista de interdictii

Benjamin, zis Gandacel, nu e un baiat rau. E doar mereu pus pe sotii, iar mintea lui e in asa fel facuta incat tot timpul scorneste noi ghidusii. Ii place sa piarda vremea inainte de scoala, sa-si enerveze sora mai mare citindu-i jurnalul, sa-si verse frisca din tub direct in gura si sa produca parturi false cu subsuoara tocmai cand invatatoarea se apleaca. Toate astea il trimit de urgenta la directoarea scolii, apoi acasa, in fotoliul unde e pus sa incropeasca lista cu ce nu are voie sa faca. Tu cate faci din lista lui?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.