Blindatele mortii PDF

  Coperta Carte Blindatele mortii

  Iti doresti sa citesti cartea Blindatele mortii scrisa de Sven Hassel si publicata de editura Armada? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Blindatele mortii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Blindatele mortii

  O carte a ororilor facute de oameni cu mainile lor. Pe Frontul de Est, dotati cu vehicule militare, Sven Hassel si camarazii sai se pregatesc pentru luptele care urmeaza. Carne de tun intre planurile nebunesti ale comandantilor nazisti si uriasa Armata Rosie, soldatii din Regimentul 27 vor face orice ca sa reziste in infern. Nu pentru Germania, nu pentru Hitler, nu pentru onoare. Doar pentru supravietuire. „Fiecare crede ca cel mai cumplit e atunci cand cad bombele, dar nu-i asa. Reactia oamenilor da nastere unui iad de neuitat. „Tatal nostru care esti in ceruri…”, se ruga o voce tremuratoare. Loviturile surde ale tarnacoapelor ii raspunsera. „Sss!” facura exploziile. „Si ne iarta noua greselile noastre…” Un amestec urlator de tarana si de foc tasni in aer si tunetul se prabusi peste noi. Bombe neexplodate? Nu, bombe incendiare cu explozie intarziata. Ne-am lipit de zidurile de rezistenta. „Vie imparatia Ta…””…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Blindatele mortii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.