Bitcoin. Libertate, finante, viitor PDF

  Coperta Carte Bitcoin. Libertate, finante, viitor

  Iti doresti sa citesti cartea Bitcoin. Libertate, finante, viitor scrisa de Timi Ajiboye si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bitcoin. Libertate, finante, viitor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bitcoin. Libertate, finante, viitor

  Autorii, Timi Ajiboye, Luis Buenaventura, Alex Gladstein, Lily Liu, Alexander Lloyd, Alejandro Machado, Jimmy Song si Alena Vranova, sunt cu totii tineri activisti, antreprenori, directori executivi, investitori si cercetatori fascinati de Bitcoin si de impactul pe care acest sistem monetar il va avea asupra lumii si asupra vietii noastre. Din ianuarie 2009 si pana astazi, reteaua Bitcoin a functionat fara intrerupere, oferind o alternativa pentru sistemul bancar si schimband vietile a milioane de oameni. Intr-o perioada in care tirania, cenzura si devalorizarea banilor prin inflatie reprezinta tendinte aflate in continua crestere la nivel global, aceasta inventie financiara descentralizata si nonguvernamentala joaca un rol deosebit de important in conservarea libertatilor economice si in apararea proprietatii private. Bitcoin: Libertate, finante, viitor va ofera ocazia de a afla cum, de ce si in ce fel Bitcoin conteaza pentru prezentul si viitorul banilor. „ Fiind vorba de prima carte despre Bitcoin publicata de o editura importanta din Romania, am ales un text care pune accentul pe libertate individuala, pe drepturile omului si pe efectele devastatoare pe care banii guvernamentali fiat le au asupra vietilor noastre. Cartea reuseste si performanta de a explica pe intelesul tuturor concepte din economie, drept sau informatica. Si, daca ati trait in Romania in perioada anilor 1990 si aveti rude care v‑au povestit despre experientele din comunism, atunci cu siguranta veti rezona cu subiectul si veti savura informatiile din aceasta carte. “ ( VLAD COSTEA ) „ Scopul acestei carti este acela de a va ajuta sa intelegeti care sunt problemele sistemului monetar actual, de ce a fost inventat Bitcoin ca alternativa, cum va schimba viata politica si societatea aceasta noua solutie financiara, dar si ce impact va avea ea asupra viitorului nostru. Speram din tot sufletul ca, pe masura ce veti citi aceasta carte, veti deveni la fel de entuziasmati de Bitcoin pe cat suntem si noi. “ ( AUTORII )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bitcoin. Libertate, finante, viitor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.