Biserica Romana Unita si problema nationala PDF

Coperta Carte Biserica Romana Unita si problema nationala

Iti doresti sa citesti cartea Biserica Romana Unita si problema nationala publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Biserica Romana Unita si problema nationala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Biserica Romana Unita si problema nationala

Aceasta carte face parte din colectia Opera Omnia a editurii Galaxia Gutenberg.„Acest al IV-lea volum din Opera Omnia a Monseniorului Octavian Barlea, reuneste op scrieri. Din acestea, doua – Ecoul Marii Adunari Nationale de la Blaj din 1848 si Contributia Bisericii Romane Unite la Unirea d ela 1 Decembrie 1918 – vad acum pentru prima data lumina tiparului. Scrierile au fost redactate intr-un act de timp de peste 30 de ani si publicate, fie in volume collective, fie in revista Perspective a Misiunii Romane Unite din Munchen, fie au ramas in manuscris.“ – Pr. Ioan-Irineu Farcas, Rectorul Misiunii Romane Unite din Germania„Problema romaneasca in primul rand nu e o problema de majoritate. Adevarul nu e o chestiune de vot. Aici conteaza calitatea si nu cantitatea. Ca sa spui apoi ca o confesiune e romaneasca, ca e unica romaneasca, trebuie sa fim in clar cu ceea ce inseama a fi roman, asa dupa cum atunci cand judeci despre actiuni umane sau inumane trebuie sa stii mai intai ce e omul.“ – Monseniorul Octavian Barlea…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.