Bijuteriile Josephinei Dengel PDF

Coperta Carte Bijuteriile Josephinei Dengel

Iti doresti sa citesti cartea Bijuteriile Josephinei Dengel publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Bijuteriile Josephinei Dengel de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Bijuteriile Josephinei Dengel

Titlul reflecta esenta acestei carti usor de lecturat – amintiri nostalgice insirate pe filele cartii precum bijuteriile unei doamne. In carte se regasesc o serie de povestioare usoare, care au ramas in memoria scriitoarei sub forma unor emotii placute pe care tine sa le impartaseasca cititorilor sai. Sunt intamplari pozitive, ce starnesc o stare de bine, de destindere, si incurajeaza placerea de a citi. Autoarea, Tatiana Margescu, se descrie pe sine drept o rasfatata a sortii, inconjurata de dragoste parinteasca si de bunastare materiala. Si totusi, unele regrete sunt inevitabile.„Am avut norocul sa ma nasc intr-o familie cu oarecare posibilitati materiale, nu am fost rasfatata, dar nu ma pot plange ca n-am avut parte de ingrijire buna si, mai ales, de multa dragoste din partea parintilor, respectiv a bunicilor materni. Practic, nu mi-a lipsit nimic, atat in copilarie, in adolescenta, cat si buna parte din anii tineretii; si totusi… cum se zice, omul nu este niciodata pe deplin multumit cu ce are, respectiv am ramas cu nostalgia ca nu am purtat niciodata (ca alti copii) pantofiori din lac negru cu bareta, asortati cu ciorapi de bumbac fin de culoare alba.”…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.