Big Four PDF

Coperta Carte Big Four

Iti doresti sa citesti cartea Big Four publicata de editura Rao? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Big Four de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Big Four

Big Four prezinta, intre altele, istoria de cateva secole a celor mai mari firme de contabilitate si audit din intreaga lume, ce alcatuiesc grupul Big Four – Deloitte, Pricewaterhouse- Coopers, Ernst&Young si KPMG. Trecutul acestora reprezinta o poveste fascinanta despre bogatie, putere si noroc. Extrem de influente la nivel global, acestea realizeaza anual un profit cumulat de circa 100 de miliarde de dolari americani si au peste un milion de angajati. De-a lungul anilor, cele patru companii au contribuit la schimbarea modului in care muncim, ne coordonam, investim si suntem guvernati. Insa viitorul lor este unul nesigur – in special din cauza expansiunii in China. Companiile sunt extrem de vulnerabile in fata competitiei si a factorilor perturbatori ce vin dinspre lumea digitala si dinspre competitori. Totodata, in noua era a transparentei, serviciile traditionale de audit sunt supuse hazardului. IAN D. GOW este, incepand cu anul 2017, director al Centrului de Guvernanta Corporativa si Reglementari din cadrul Universitatii din Melbourne, Australia. Si-a obtinut doctoratul in afaceri in cadrul Universitatii Stanford si a absolvit un program de MBA in cadrul Harvard Business School. Este licentiat in Drept si Comert in cadrul University of New South Wales din Sydney. Inainte de a intra in mediul academic, Ian D. Gow a lucrat pentru Morgan Stanley, General Motors, Stern Stuart si Andersen Consulting. STUART KELLS este scriitor si profesor asociat in cadrul Facultatii de Arte, Stiinte Sociale si Comert a Universitatii La Trobe, Melbourne, Australia….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.