Biblioteca Brautigan PDF

  Biblioteca Brautigan - Andrei Mocuta

  Iti doresti sa citesti cartea Biblioteca Brautigan scrisa de Andrei Mocuta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Biblioteca Brautigan chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Biblioteca Brautigan PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Biblioteca Brautigan

  Biblioteca Brautigan (un documentar)

  In primul episod din al patrulea sezon Mornin’ poets, am citit poeme de Richard Brautigan si i-am scris scrisori. Imaginare si nu prea. Subtile, cu cate o tusa de umor, oneste, spontane, nepretentioase, nostalgice, dojenitoare, dar si pline de intrebari. Unii dintre cursantii acestui workshop au mimat perfect stilul lui Brautigan, altii din contra, l-au luat in raspar. Marele castig al acestui experiment e ca nu a iesit un exercitiu de admiratie, ci un dialog cu adevarat viu, pe care il puteti citi mai jos. (…)
   
  Draga Richard Brautigan,
  Am inteles in sfarsit
  de ce iti imparti
  tot timpul
  intre biblioteca si pescuit
  In ambele locuri
  vorbitul
  e permis numai
  in soapta
   
  Andrei Mocuta (n. 12.01.1985, Arad) este profesor de limba engleza si franceza. Doctor in Filologie cu teza Portret al artistului in absentia. J. D. Salinger: o monografie. A publicat cinci carti de proza si trei de poezie. Dublu nominalizat al premiului „Tanarul prozator al anului”. A castigat „Premiul Publicului” la Turnirul de Poezie de la Balcic. A tradus din limba engleza antologia poetica Ilustrata din Chinatown de Richard Brautigan (Paralela 45, 2018). A participat la Salon du livre Paris, dar si la turniruri de poezie sau proiecte literare din Barcelona, Padova, Trieste, Podgorica si Balcic. Textele sale au fost traduse in engleza, franceza, italiana, slovena, slovaca, sarba si maghiara. Membru al PEN Club Romania. Fan Borussia Dortmund.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Biblioteca Brautigan este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.