Betonul PDF

  Betonul - Anselm Jappe

  Iti doresti sa citesti cartea Betonul scrisa de Anselm Jappe? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Betonul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Betonul PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Betonul

  Betonul. Arma de construire masiva a capitalismului

  In ziua a treisprezecea a lunii pluviose a anului II din calendarul republican (1 februarie 1794), in timpul fazei celei mai intense a Revolutiei Franceze, Conventia Nationala a votat un decret care prevedea demolarea imediata a castelelor feudale si, mai ales, a turnurilor, simboluri ale tiraniei. Aceste demolari fusesera deja incepute in multe locuri de catre „societatile populare” locale. Oare nu am putea decide in zilele noastre lansarea unei actiuni similare impotriva noilor „turnuri” mult mai oprimante create de tirania mercantilista? Critica arhitecturii si a betonului in particular, constituie un loc de intalnire ideal intre critica adusa, capitalismului, ca sistem economic si social, si critica societatii industriaie. Aceste doua forme de viata, s-au dezvoltat impreuna de la inceputul secolului al XVIII-lea. La fel cum nu se poate avea un capitalism „ecologic” si „verde”, deoarece capitalismul este intotdeauna industrial, industria nu este „neutra” si, departe de a putea fi recuperata, pentru construirea unei societati eliberate (cum credea miscarea muncitoreasca), ea se sprijina pe structuri proprii care ii determina, sensul.

   

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Betonul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.