Betisoara pe taramul fericirii PDF

Coperta Carte Betisoara pe taramul fericirii

Iti doresti sa citesti cartea Betisoara pe taramul fericirii publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Betisoara pe taramul fericirii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Betisoara pe taramul fericirii

O combinatie minunata intre Alice in Tara Minunilor si Dorothy pe taramul Vrajitorului din Oz!Betisoara este o fetita care reuseste imposibilul: isi salveaza fratele dintr-un loc intunecat si periculos in care ea insasi ajunge prizoniera. Betisoara pe taramul fericirii este rodul colaborarii dintre cel mai apreciat autor suedez coontemporan, Martin Widmark, si unul dintre cei mai apreciati ilustratori polonezi, Emilia Dziubak. Impreuna, ei creeaza un univers magic aparte, o poveste in poveste sau poate un vis in vis. Bucuria de a citi aceasta bijuterie este insa una cat se poate de reala, la fel ca perla care impodobeste un inel vechi. Copiii vor savura povestea, misterul si victoria celor slabi, iar adultii vor reinvata lectia imaginatiei si a sperantei ca binele mereu invinge….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.