Berezina. Pe urmele lui Napoleon intr-o motocicleta cu atas PDF

  Coperta Carte Berezina. Pe urmele lui Napoleon intr-o motocicleta cu atas

  Iti doresti sa citesti cartea Berezina. Pe urmele lui Napoleon intr-o motocicleta cu atas scrisa de Sylvain Tesson si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Berezina. Pe urmele lui Napoleon intr-o motocicleta cu atas chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Berezina. Pe urmele lui Napoleon intr-o motocicleta cu atas

  In septembrie 1812, Napoleon intra in Moscova in fruntea Marii Armate. O luna mai tirziu, dadea semnalul de intoarcere, dupa ce rusii isi incendiasera propria capitala. Retragerea trupelor napoleoniene, cu punctul culminant al trecerii Berezinei, va intra in legenda prin suferintele si actele de eroism ce au marcat-o. Doua sute de ani mai tirziu, Sylvain Tesson decide sa comemoreze Retragerea din Rusia refacind traseul ei impreuna cu doi prieteni rusi si doi francezi. In motociclete cu atas Ural de fabricatie sovietica, vor strabate cei 4.000 de kilometri dintre Moscova si Paris calauziti de memoriile scrise ale celor ce au trait dezastrul din 1812. Pe parcurs, ceea ce incepe ca o escapada trasnita, stropita cu votca la popasuri, se va transforma intr-un prilej de reflectie asupra lectiilor tragice ale istoriei, dar si asupra prezentului….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Berezina. Pe urmele lui Napoleon intr-o motocicleta cu atas este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.