Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de succes PDF

  Coperta Carte Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de succes

  Iti doresti sa citesti cartea Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de succes scrisa de Steven R. Shallenberger si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de succes chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de succes

  Cartea Becoming Your Best ofera sfaturi, instrumente si exemple pentru a-ti transforma gandurile in actiuni, a conduce si a inspira echipe si a trai o viata echilibrata. Intelegerea, stapanirea si utilizarea celor 12 principii ale liderilor de succes, prezentate in aceasta carte, iti vor aduce rezultate semnificative in calatoria personala pentru a deveni cea mai buna versiune a ta! Aflati cele 12 principii pentru dezvoltarea unei culturi de excelenta, printre care: • Fii integru • Incepe cu viziunea • Prioritizeaza-ti timpul • Fii creativ • Asuma-ti responsabilitatea • Traieste in echilibru • Comunica eficace. Becoming Your Best dezvaluie reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a-ti atinge potentialul maxim si pentru a genera idei complet noi care vor impulsiona in mod radical inovarea si inventivitatea, transformand companiile bune in lideri din industrie – totul in timp ce traiesti o viata personala bine echilibrata. STEVEN R. SHALLENBERGER are peste 40 de ani de experienta in calitate de om de afaceri de succes, director executiv de incredere, trainer corporativ profesionist si lider respectat al comunitatii. Dupa ce a absolvit Universitatea Brigham Young in anul 1976, Steve a deschis firma Eagle Systems International, o companie de consultanta specializata in leadership si management. A condus cu succes companii in trei industrii diferite si a dobandit o intelegere profunda despre cum poti prospera in mediul de afaceri. De-a lungul anilor de la inceputul carierei sale in afaceri, Steve a continuat sa studieze la Harvard Business School. De asemenea, Steve a lucrat multi ani alaturi de bunul sau prieten Stephen R. Covey. In calitate de lider-cheie, a fost cel care, alaturi de altii, a contribuit la infiintarea Covey Leadership Center, organizatie de renume mondial. Succesul lui Steve se datoreaza abilitatii sale unice de a se conecta cu oamenii intr-un mod eficient si practic la nivel personal, interpersonal si la nivel managerial. Steve si-a dedicat viata pentru a-i ajuta pe ceilalti sa creasca, pentru a dezvolta afaceri si organizatii, pentru a spori prosperitatea si fericirea oamenilor si organizatiilor deopotriva. Steve a oferit consultanta si instruire pentru sute de companii si zeci de mii de lideri din peste 25 de tari…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de succes este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.