Bazarul memoriei. Cum construim amintiri si cum ne construiesc ele pe noi PDF

  Coperta Carte Bazarul memoriei. Cum construim amintiri si cum ne construiesc ele pe noi

  Iti doresti sa citesti cartea Bazarul memoriei. Cum construim amintiri si cum ne construiesc ele pe noi scrisa de Veronica O’Keane si publicata de editura Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bazarul memoriei. Cum construim amintiri si cum ne construiesc ele pe noi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bazarul memoriei. Cum construim amintiri si cum ne construiesc ele pe noi

  O urma de tristete, o iubire efemera, un ghem de durere, o adiere de regret. Amintirile au puterea de a ne misca, adesea cand ne asteptam mai putin, iar acesta este un semn al procesului neuronal complex care continua in fundalul cotidianului nostru. Ca psihiatru practicant, Veronica O’Keane a petrecut multi ani observand tapiseria fina tesuta de memorie si experienta. In aceasta explorare bogata si fascinanta, ea se intreaba, printre altele, de ce se simt amintirile atat de reale? In ce mod sunt legate de senzatiile si perceptiile noastre? Exista amintiri „adevarate” si „false”? Si, mai presus de toate, ce se intampla atunci cand memoria este perturbata de boli mintale? Bazandu-se pe povestile emotionante ale pacientilor sai si mai mult, pe literatura si basme, O’Keane foloseste cele mai recente cercetari neurostiintifice pentru a reformula intelegerea puzzle-ului extraordinar care este creierul uman, de la nastere pana la adolescenta si batranete. Aceasta carte este o marturie a curajului – si a suferintei – celor care traiesc cu boli mintale grave, aratandu-ne cum experientele lor pot explica tot ceea ce stim si simtim. “ Intensa, de neuitat. O carte fascinanta, instructiva, inteleapta si plina de compasiune. ” ( John Banville, scriitor ) „ O’Keane nu incearca sa ne impresioneze cu interpretari si vindecari, ci cu stiinta, cu claritatea cu care poate evoca ceva atat de obisnuit, atat de complex si de frumos ca o amintire ce se formeaza in creier .” ( Parul Segal, The New York Times ) „ Minunat! Ador scriitura autoarei. Concepte dificile explicate pentru a fi usor de inteles si insotite de studii de caz bogate. O lectura pentru fiecare consilier, psihoterapeut si psihiatru. ” ( Philippa Perry, autoarea volumului Cartea pe care v‑ati fi dorit sa o citeasca parintii vostri ). (Copiii vostri se vor bucura ca ati citit‑o) „ O carte exceptionala, in care Veronica O’Keane distileaza ceea ce a invatat despre oamenii din viata sa, ca psihiatru si neurolog. Cititorul va aprecia proza eleganta a Dr. O’Keane, atitudinea sa afectuoasa si va culege fara efort cunostinte despre modul in care creierul ne determina comportamentul. ” ( Robin Murray, Profesor la King’s College Londra ) Veronica O’Keane este profesor de psihiatrie la Trinity College din Dublin unde conduce un program de cercetare in depresie. Cercetarea ei incepe cu o examinare a experientelor subiective ale pacientului reflectate in patologia cerebrala si in restul organismului. A publicat numeroase lucrari de cercetare, in special despre tulburarile de stare si despre depresia perinatala. Este, de asemenea, lider de opinie, mama a doi copii si pasionata de inot….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bazarul memoriei. Cum construim amintiri si cum ne construiesc ele pe noi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.