Batranetea lui Athos PDF

Coperta Carte Batranetea lui Athos

Iti doresti sa citesti cartea Batranetea lui Athos publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Batranetea lui Athos de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Batranetea lui Athos

Batranetea lui Athos este continuarea si sfarsitul povestirii incepute in Fiul lui d Artagnan. Asa cum tanarul Georges d Artagnan nu este eroul principal in volumul ce-i poarta numele, Athos nu este personajul principal al acestui al doilea volum. Urmarim, ca si in primul volum, confruntarea dintre familia contelui Rene d Ablincourt (contele, sotia sa si fiica sa) si abominabilul baron de Souvre, avand de data aceasta drept aliati pe perfida sa amanta si pe abjectul sau valet. La sfarsitul unor peripetii rocambolesti, familia contelui castiga in cele din urma lupta. Intre timp, Georges isi regaseste mama – Teresina, fosta amanta a lui d Artagnan – de care fusese separat de la nastere si care, avand mintile ratacite timp de treizeci de ani, isi recapata ratiunea la vederea fiului ei ……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.