Batman PDF

Coperta Carte Batman

Iti doresti sa citesti cartea Batman publicata de editura Grafic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Batman de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Batman

„Snyder ar putea fi scenaristul lui Batman definitoriu pentru generatia noastra.“ Complex Magazine Bruce Wayne cunoaste povestile despre Conclavul bufnitelor din Gotham. Membrii periculoasei cabale se intalnesc in secret si conduc orasul din umbra. Pentru Batman toate astea au fost doar nascociri, caci Gothamul era orasul lui. Dar un asasin aparent imposibil de oprit isi implanta adanc ghearele in inima metropolei, tintind cetateni de marca. E posibil ca aceste bufnite sa fie in spatele tuturor nelegiuirilor si coruptiei? Sau Bruce Wayne incepe s-o ia razna cedand stresului la care e supus in urma permanentului razboi pe care il duce impotriva raufacatorilor? Daca legenda e adevarata, cei ce dirijeaza Gothamul sunt niste pradatori mult mai puternici decat par. Iar cuiburile lor sunt peste tot… „Bruce Wayne este dat naibii. Punct.“ IGN „Un start extraordinar… Snyder cunoaste bine personajele, plasmuieste un mister intrigant si vine cu niste actiuni pe care Capullo le realizeaza nemaipomenit. E categoric in varful topului noilor titluri DC.“ The Onion/AV Club „Avem un erou cu personalitate (care manuieste sarcasmul la fel de bine ca batarangul), o hoarda de super-raufacatori, tupeu cat cuprinde si un arsenal high-tech care n-are cum sa-i impresioneze pe fanii mai vechi si mai noi ai lui Batman.“ USA Today…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.