Batman. Creaturile Noptii PDF

Coperta Carte Batman. Creaturile Noptii

Iti doresti sa citesti cartea Batman. Creaturile Noptii publicata de editura Young Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Batman. Creaturile Noptii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Batman. Creaturile Noptii

Inainte de a fi Batman, a fost Bruce Wayne – un tanar nesabuit, pus in fata criminalei Madeleine Wallace la Azilul Arkham. Ce ascunde ea? Care-i sunt legaturile cu Creaturile noptii, banda de infractori care terorizeaza orasul Gotham? Si de ce e singurul cu care vorbeste, dupa ce detectivii n-au putut scoate nici macar un cuvant de la ea? Madeleine e un mister teribil de atragator, pe care Bruce trebuie sa-l rezolve fara a ceda sentimentelor pe care le dezvolta pentru ea. Va reusi sa devina supereroul de care are nevoie orasul Gotham?””Cel mai dificil in orice poveste cu Batman e sa patrunzi in mintea lui Bruce Wayne, iar lui Marie Lu nu-i scapa nimic”” – Kirkus Reviews””O naratiune derulata in ritm rapid, cu secvente de lupta pline de actiune si dispozitivele hi-tech pe care te astepti sa le gasetti in orice poveste cu Batman.”” – School Lobrary Journal…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.