Barbatul misterios PDF

Coperta Carte Barbatul misterios

Iti doresti sa citesti cartea Barbatul misterios publicata de editura Alcris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Barbatul misterios chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Barbatul misterios

Pe strazile inzapezite ale Denver-ului, doua prietene se plimba cufundate intr-o discutie aprinsa. – Mi-e teama, Liz, de cateva zile ma urmareste un necunoscut. – Cum arata? – Inalt, brunet, destul de frumos… – Ce norocoasa esti, Anthea! In viata unei femei nu rasare in fiecare zi un barbat misterios. Imagineaza-ti ca poate ai trezit interesul vreunui James Bond! – Sau al vreunui nebun! De fapt, Anthea va fi stupefiata cand va afla motivele acestei urmariri……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.