Barbati manipulati PDF

  Coperta Carte Barbati manipulati

  Iti doresti sa citesti cartea Barbati manipulati scrisa de Xavier Cornette de Saint Cyr si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Barbati manipulati chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Barbati manipulati

  O carte adresata tuturor barbatilor care sunt manipulati in viata de cuplu si carora nu le sta in fire sa ceara ajutor. Sunt descrise mecanismele dominatiei psihologice prin care manipulatoarele isi atrag barbatii intr-un vartej de neinteles, facandu-i sa nu-si mai poata gestiona gandurile si sa se simta lipsiti de orice reper, dar si trasaturile femeilor manipulatoare, care isi subjuga partenerii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Barbati manipulati este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.