Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc. Cand dragostea doare fara sa stii de ce PDF

  Coperta Carte Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc. Cand dragostea doare fara sa stii de ce

  Iti doresti sa citesti cartea Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc. Cand dragostea doare fara sa stii de ce scrisa de Susan Forward, Joan Torres si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc. Cand dragostea doare fara sa stii de ce chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc. Cand dragostea doare fara sa stii de ce

  Oare asa ar trebui sa se simta iubirea? • Barbatul pe care il iubesti isi aroga dreptul de a controla felul cum traiesti si cum te porti? • Ai renuntat la oameni sau activitati importante pentru tine ca sa-l faci pe el fericit? • Este extrem de gelos si posesiv? • Trece de la un comportament plin de farmec la o criza de furie fara niciun avertisment? • Iti desconsidera opiniile, sentimentele sau realizarile? • Te priveaza de caldura, de bani, de aprobarea lui sau de sex ca sa te pedep¬seasca? • Te invinovateste pentru tot ce nu merge bine in relatia voastra? • Ai impresia ca traiesti cu teama si ca ii ceri tot timpul iertare? Daca, raspunzand la aceste intrebari, descoperi anumite tipare comportamentale ale celui pe care il iubesti, s-ar putea sa fii indragostita de un misogin – un barbat care te iubeste, dar care iti provoaca o suferinta imensa pentru ca se poarta ca si cum te-ar dispretui. Susan Forward spune povestea mai multor cupluri cu care a avut de-a face in realitate si reda marturiile unor barbati si femei captivi in asemenea relatii negative. Rezultatul este un ghid clar, cuprinzator si plin de compasiune, cu ajutorul caruia poti ajunge sa intelegi comportamentul distructiv al barbatului de langa tine si rolul pe care tu insati il joci in perpetuarea lui. A doua parte a cartii te invata pas cu pas ce poti face ca sa rescrii scenariul relatiei voastre, sa-ti vindeci suferinta, sa-ti recastigi respectul de sine si sa decizi in deplina cunostinta de cauza cum te organizezi mai departe: fie reconstruiesti relatia cu partenerul pe baze noi, fie gasesti curajul sa iesi din ea si sa-ti asumi o noua viata. „ Atenta sa evite platitudinile si vorbaria, Susan Forward scoate cu sagacitate la lumina una dintre laturile intunecate ale relatiilor dintre femei si barbati.“ ( Kirkus Review )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc. Cand dragostea doare fara sa stii de ce este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.