Banii. Stapaneste jocul: 7 pasi simpli spre libertate financiara PDF

Coperta Carte Banii. Stapaneste jocul: 7 pasi simpli spre libertate financiara

Iti doresti sa citesti cartea Banii. Stapaneste jocul: 7 pasi simpli spre libertate financiara publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Banii. Stapaneste jocul: 7 pasi simpli spre libertate financiara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Banii. Stapaneste jocul: 7 pasi simpli spre libertate financiara

Banii. Stapaneste jocul. 7 Pasi simpli spre libertate financiara / Money. Master the Game de Tony Robbins este un ghid care se adreseaza tuturor celor care vor sa devina independenti din punct de vedere financiar si care vor sa isi asigure o batranete linistita, lipsita de grija banilor. Totodata, cartea lui Tony Robbins este si un valoros manual de educatie financiara, mai ales pentru noi romanii, care, potrivit Bancii Mondiale, ocupam locul 122 din 143 de tari la capitolul cunostinte financiare. in orice caz, indiferent cu cei vei ramane dupa aceasta lectura, bani sau doar cunoastere, aceasta carte te va face in mod sigur mai bogat. Pentru cartea de fata, Tony Robbins a depus o munca de documentare asidua, intervievand timp de sapte ani, 50 de oameni geniali in domeniul financiar, care au stiut sa castige bani si in perioadele economice bune dar si in cele mai rele. „”Daca ai un miliard de dolari si esti nerecunoscator, esti un om sarac. Daca ai foarte putin dar esti recunoscator pentru ce ai, esti realmente un om bogat.””O parte din secretele acestor miliardari realizati prin forte proprii, laureati ai Premiului Nobel si titani ai finantelor, pe care le poti folosi si tu pentru a face bani, le regasesti in aceasta carte in Sectiunea 6. Iar ele pot face diferenta intre „”a te pensiona confortabil si a muri falit””. in plus, la sfarsitul cartii nu te vei mai simti un simplu amator in lumea finantelor, semn ca Robbins a reusit asadar ceea ce si-a propus cu aceasta carte: sa reduca lumea complexa a finantelor la nivelul de intelegere a unui public larg.””Aceasta carte este dedicata unui rezultat principal: sa te aranjeze astfel incat sa ai un venit pe viata fara sa mai trebuiasca sa muncesti vreodata. Libertate financiara reala.””in plus, Robbins vrea sa te ajute sa treci de la a munci pur si simplu pentru bani la stadiul in care banii muncesc pentru tine. Tony Robbins s-a impus ca o autoritate in domeniul financiar, fiind el insusi antreprenor. Este fondator sau partener in…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.