Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri PDF

  Coperta Carte Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri

  Iti doresti sa citesti cartea Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri scrisa de Tom Wainwright si publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri

  Toate strategiile si tacticile folosite de cartelurile de droguri cu scopul de a supravietui si de a prospera pe o piata ilegala cu o cifra anuala a afacerilor de 300 de miliarde de dolari sunt, de fapt, creatia unor mari corporatii precum McDonald’s, Coca-Cola si Walmart. Indiferent ca este vorba despre cercetare-dezvoltare, comert electronic, resurse umane, delocalizare, concurenta, relatii publice sau schimbari in legislatie, baronii drogurilor se lovesc de aceleasi probleme ca o companie de talia lui Apple sau Ryanair. Prin urmare, cand ei incep sa gandeasca asemenea conducatorilor unor corporatii, comportamentul lor nu poate fi inteles decat cu ajutorul teoriei economice. De la inchisorile din El Salvador pana la cele din Republica Dominicana, de la laboratoarele din Noua Zeelanda pana la cele columbiene, de la palatul prezidential din Mexic pana la cel din Guatemala si de la piata europeana pana la cea din SUA, autorul acestei lucrari face o adevarata radiografie a traficului mondial de stupefiante. In acelasi timp insa, el propune un plan de combatere a acestui flagel cu care statele lumii se lupta zadarnic de zeci de ani. „Cartea [lui Wainwright] este curajoasa din mai multe puncte de vedere… [El] sfideaza pe toata lumea – pe dealeri, pe baronii drogurilor si pe observatori. O opera indrazneata a jurnalismului de investigatie si o pledoarie bine argumentata in favoarea adoptarii unor politici mai eficiente impotriva traficului de droguri.” Kirkus Reviews „O lucrare antrenanta, captivanta, bazata atat pe informatii culese direct de la sursa, cat si pe rezultatele unor studii stiintifice…” The Wall Street Journal…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.