Banchetul nebunilor, Vampirii din Morganville, Vol. 4 PDF

Coperta Carte Banchetul nebunilor, Vampirii din Morganville, Vol. 4

Iti doresti sa citesti cartea Banchetul nebunilor, Vampirii din Morganville, Vol. 4 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Banchetul nebunilor, Vampirii din Morganville, Vol. 4 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Banchetul nebunilor, Vampirii din Morganville, Vol. 4

Morganville nu este ceea ce pare…Vampirii domnesc asupra orasului… si a tuturor celor care locuiesc in el. In orasul universitar Morganville, vampirii si oamenii au invatat sa traiasca intr-o pace relativa. Totusi, unii studenti – cum este si Claire Danvers – stiu ca, dupa lasarea intunericului, invatatura poate fi lasata pe planul doi, mai importanta fiind supravietuirea. Si asta, mai ales dupa sosirea domnului Bishop, tatal Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli. Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop… ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.