Balamuc la Bucuresti PDF

  Coperta Carte Balamuc la Bucuresti

  Iti doresti sa citesti cartea Balamuc la Bucuresti scrisa de Sylvain Audet-Gainar si publicata de editura Crime Scene Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Balamuc la Bucuresti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Balamuc la Bucuresti

  O perspectiva unica asupra societatii romanesti din trecut si din prezent, realizata cu multa pricepere si haz. O sa-ti placa daca ai citit si: George Arion, Georges Simenon, Raymond Chandler. Arthur, un tanar francez de treizeci de ani, nascut in Romania la inceputul a soseste la Bucuresti pentru a intra in posesia mostenirii lasate de un unchi misterios. Treptat, afla ca batranul a facut parte din anturajul dictatorului, a fost implicat intr-un proiect secret si a fost filat de Securitate… „ Incepand ca traducator de romane politiste, Sylvain Audet si-a descoperit vocatia de scriitor de romane politiste .” ( George Arion ) Sylvain Audet a studiat literele la Lyon, Strasbourg si Bucuresti. Fascinat de Romania, a locuit aici, unde a si predat limba franceza, timp de mai multi ani. A tradus mai multe romane politiste romanesti inainte de-a se lansa el insusi intr-o cariera de scriitor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Balamuc la Bucuresti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.