Bacalaureat 2019 – Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a PDF

Coperta Carte Bacalaureat 2019 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Iti doresti sa citesti cartea Bacalaureat 2019 – Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Bacalaureat 2019 – Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Bacalaureat 2019 – Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Biologie. Bacalaureat 2018. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-ase doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie. Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a XI-a si a XII-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogata experienta didactica, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea si autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor. Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului, culegerea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale. In urma parcurgerii sintezelor propuse si a rezolvarii testelor, examenul nu va fi o problema, ci doar o asteptata provocare, iar lucrarea isi va dovedi utilitatea in alegerea performantei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.