Babilon PDF

  Coperta Carte Babilon

  Iti doresti sa citesti cartea Babilon scrisa de Yasmina Reza si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Babilon chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Babilon

  Elisabeth, o femeie de saizeci de ani, locuieste impreuna cu sotul ei, Pierre, intr-un mic apartament din Deuil-l’Alouette, in suburbiile Parisului. Din plictiseala, Elisabeth hotaraste sa iasa din coti dian si sa organizeze o ”petrecere a primaverii”, la care cei doi isi invita prietenii, dar si vecinii, pe Lydie si Jean-Lino, cu care au facut cunostinta de curand. Dupa pregatiri grandioase, seara se desfasoara plina de veselie, in ritmul sticlelor care se golesc, al discutiilor mondene si sterile, al incercarilor de seductie si al unor zeflemele care trezesc vechi resentimente. Este suficienta insa o neintelegere banala pentru ca aceasta mica petrecere burgheza sa scape de sub control si sa se transforme intr-o drama. Babilon este o comedie brutala si plina de melancolie despre absurditatea vietii, a iubirii si a prieteniei, a timpului care trece fara a sterge nici dorintele, nici frustrarile noastre. Un roman cu adevarat original, scris de una dintre cele mai inventive si indraz nete autoare contemporane. ”Reza este fascinata de ceea ce aproape intotdeauna ramane nerostit: Ce se intampla daca indraznim sa spunem ceea ce credem? Babilon este un roman mai intunecat si mai misterios decat piesele care i-au adus autoarei faima… ‘Norocosi sunt cei care cred ca viata face parte dintrun ansamblu echilibrat’, reflecteaza Elisabeth. Orice cititor care pleaca de la o astfel de credinta va ajunge sa fie convins de contrariu pana la finalul povestii tulburatoare a lui Reza.” – The New York Times Book Review ”Usurinta frizand comedia pe care Yasmina Reza o aduce in cadrul unei povesti altfel intunecate ne reaminteste de forta sa ca scriitor dramatic, totul conducand la o carte ciudata si memorabila.” –  The Sunday Times…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Babilon este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.