BABE. Povestea porcului ciobanesc PDF

Coperta Carte BABE. Povestea porcului ciobanesc

Iti doresti sa citesti cartea BABE. Povestea porcului ciobanesc publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea BABE. Povestea porcului ciobanesc chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii BABE. Povestea porcului ciobanesc

De ce nu pot invata sa fiu un porc ciobanesc? Babe, porcusorul orfan, este castigat la un iarmaroc de fermierul Hogget si este imediat adoptat de Fly, un caine ciobanesc cu inima mare. Din acest moment, Babe este hotarat sa invete tot ce poate de la Fly pentru ca e convins ca poate fi un caine ciobanesc. Dar poate, cine stie, el va ajunge sa fie un… porc ciobanesc. O carte minunata si surprinzatoare. The Guardian Dick King-Smith este pe placul tuturor copiilor. Observer Babe, povestea porcului ciobanesc a castigat GUARDIAN FICTION AWARD in 1994, unul dintre cele mai prestigioase premii britanice pentru cartile de copii, si a fost ecranizat in 1995 in filmul de succes Babe….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.