Azvarlitorul de vina PDF

  Azvarlitorul de vina - Mihai Adrian Hotca

  Iti doresti sa citesti cartea Azvarlitorul de vina scrisa de Mihai Adrian Hotca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Azvarlitorul de vina chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Azvarlitorul de vina PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Azvarlitorul de vina

  Lucrarea Azvarlitorul de vina este a patra si cea mai recenta carte aparuta in colectia Cogito, fiind precedata de Viata prin ochii unui avocat, Cugetarile unui jurist si Reflectii si rime din pretoriu adunate.
   
  Aceasta este o continuare, oarecum fireasca, a primelor trei din seria Cogito, proband promisiunea ca am ramas loial domeniului extrajuridic, continuand sa scriu eseuri, rime si cugetari.
   
  Scrisul este pentru mine una dintre modalitatile de evadare din colivia profesionala, in care am intrat de bunavoie si nesilit de nimeni. A scrie altceva decat lucrari profesionale este una dintre pasiunile mele, care ma incarca pozitiv si ma ajuta, totodata, sa-mi exercit cu placere profesia de avocat si cea de cadru didactic.
   
  Desi n-am urmarit acest lucru, recitind textele mi-am dat seama ca prezenta carte poarta amprenta pandemiei pricinuite de parsivul coronavirsus SARS – CoV-2, caci aproape intreg continutul sau a fost scris in vremea pandemiei. Astfel, in cuprinsul lucrarii se gasesc eseuri precum: Impredictibilul loveste orbeste, asa cum ii sta lui bine, Despre imunitate, impredictibilitate si coronavirusul SARS – COV-2 sau Diagnostic si tratament in vreme de criza.
   
  Aduc la cunostinta cititorului ca lucrarea este alcatuita din trei parti. Prima parte este destinata eseurilor, a doua este rezervata unor rime, iar ultima are in continutul sau cugetari (maxime, aforisme, proverbe, adagii). 

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Azvarlitorul de vina este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.