Aviatoarele Romaniei. Din inaltul cerului in beciurile Securitatii PDF

Coperta Carte Aviatoarele Romaniei. Din inaltul cerului in beciurile Securitatii

Iti doresti sa citesti cartea Aviatoarele Romaniei. Din inaltul cerului in beciurile Securitatii publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Aviatoarele Romaniei. Din inaltul cerului in beciurile Securitatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Aviatoarele Romaniei. Din inaltul cerului in beciurile Securitatii

„Aviatoarele Romaniei… se constituie intr-un exercitiu scrupulos de recuperare a istoriei primelor aviatoare ale tarii, documentand avantul, luptele, victoriile, dar si caderea, prabusirea, aripile frante; caci Securitatea comunista le-a urmarit si haituit cu obstinatie pe curajoase – curajul lor nu era compatibil cu regimul. Hotarat lucru: scrisa cu emotie, cu intelegere, este una dintre cele mai frumoase carti ale inceputului de an.“ – Revista HISTORIA „Am citit manuscrisul acestei carti cu sufletul la gura. Am ramas uimit sa constat ca in arhivele fostei Securitati se afla atat de multe informatii despre primele aviatoare ale Romaniei. Autorul a facut o cercetare aprofundata si a reusit sa puna in pagina o poveste care va trezi in orice cititor cititor o emotie puternica. Recomand aceasta cate tuturor!“ – Prof. univ. dr. Valeriu Avram „O carte, o scriere atenta, aspru gandita, dar delicat scrisa: ca o povestire, ca o insiruire cuminte, cand s-a putut, blanda, cand nu-nu!.“ – Cornel Marandiuc…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.