Aventurile unei Lady PDF

Coperta Carte Aventurile unei Lady

Iti doresti sa citesti cartea Aventurile unei Lady publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Aventurile unei Lady de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Aventurile unei Lady

Uneori, chiar si cea mai bine-crescuta lady tanjeste dupa aventura. Dar domnisoara Sarah Clarke-Townsend se pune in mare primej – die cand, dand dovada de prezenta de spirit si de mult curaj, pretin – de ca este sora ei geamana, Mariah, ducesa de Ashton, pe care un grup de raufacatori au planuit sa o rapeasca. Gestul ei ar putea s-o coste chiar viata daca rapitorii vor descoperi incurcatura… Cu multa vreme in urma, Rob Carmichael a renuntat la traiul plin de privilegii si a intors spatele mostenirii de drept, devenind om al legii. Aflat intamplator in vizita la prietenul sau, ducele de Ashton, Rob afla despre rapirea lui Sarah si porneste spre Irlanda intr-o misiune de salvare. Dar, desi reuseste s-o elibereze din mai – nile rapitorilor, intoarcerea se dovedeste mai dificila decat anticipa – se; caci nici hainele barbatesti in care se deghizeaza Sarah pentru a-i insela pe urmaritori, nici distanta pe care cei doi isi impun sa o pastreze nu sunt de ajuns sa impiedice atractia irezistibila care le va complica existenta intr-un mod in care nici unul nu s-a asteptat vreodata. „”Reputatia lui Mary Jo Putney se dovede ste inca o data bine-meritata prin acest roman incitant si emotionant din seria Lorzii pierduti.””- RT Book Reviews „”Nu dai niciodata gres cu un romance al lui Mary Jo!”” Sabrina Jeffries…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.