Aventurile ramei Oli PDF

Coperta Carte Aventurile ramei Oli

Iti doresti sa citesti cartea Aventurile ramei Oli publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Aventurile ramei Oli chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Aventurile ramei Oli

Oli te invita in lumea lui sa cresti frumos, sanatos si curajos!Incepand din luna iunie, cei mici vor avea un nou prieten bun, un personaj curios si temerar creat de olga gudynn – Oli, un pui de rama aiurit, dar curajos, care trece prin tot felul de peripetii pentru a-si urma visul de a vedea lumea. Aventurile ramei Oli este o poveste despre curaj si ambitie si, nu in ultimul rand, despre puterea miraculoasa a fructelor si legumelor. Fiecare carte vanduta va ajuta la amenajarea unui atelier de arta in spitalul marie curie, pentru ca ne dorim sa inseninam viata copiilor bolnavi de leucemie si cancer. Olga gudynn va dona jumatate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealalta jumatate apartine fiului ei, andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale si isi doreste sa faca voluntariat la zoo in timpul sau liber. De asemenea, editura pandora m va dona carti pentru biblioteca micutilor pacienti de la spitalul marie curie. Cuvant din partea autoarei Draga cititorule, mic sau mare, din orice colt al lumii, inalt sau scund, cu par sau chel… de fapt nici nu conteaza, de azi inainte esti prietenul lui Oli. Te felicit ca ai ales sa citesti aceasta carte. Stiu ca sunt foarte multe carti si e greu sa-ti gasesti timp pentru toate. Sper sa nu se supere alte povesti minunate care asteapta la rand sa fie citite… le cer scuze pe aceasta cale. Daca o rama viseaza sa zboare… atunci orice copil poate visa orice! As vrea sa va spun cateva cuvinte despre cum a aparut Oli. Multi m-au intrebat cum mi-a venit ideea sa scriu o poveste despre o rama. de ce nu am ales un animalut pufos, un catel, o pisica sau un iepuras? In fine, am si eu ciudateniile mele, ca fiecare. Asta sunt! Asadar, de ce o rama?Intr-o zi de vara, eram la pescuit cu baietelul meu la un lac din apropierea orasului si am lasat putin telefonul deoparte sa privesc natura. Atunci s-a intamplat ceva magic. Am calatorit cu gandul ca printr-un portal si mi-am revazut copilaria mea de la ta…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.