Aventurile lui Pipi, maimutica roz PDF

Coperta Carte Aventurile lui Pipi, maimutica roz

Iti doresti sa citesti cartea Aventurile lui Pipi, maimutica roz publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Aventurile lui Pipi, maimutica roz chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Aventurile lui Pipi, maimutica roz

Cind esti o maimutica poznasa, curioasa si… rozalie ca petalele de trandafir, viata nu are cum sa fie plictisitoare in universul padurii. Totusi, pare o idee ispititoare sa explorezi si lumea de dincolo de marginile sale si sa te arunci cu capul inainte in orice aventura. Desi… cine stie ce ti se poate intimpla? Sa-ti pierzi coada intre falcile unui crocodil, sa devii servitorul unui baietel adorabil, sa fii rapit de o banda de hoti sau chiar sa ajungi… imparat. Nimic nu e imposibil si totul se sfirseste cu bine atunci cind spui adevarul si te tii de promisiuni….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.