Aventurile Alisei in Tara Minunilor PDF

  Coperta Carte Aventurile Alisei in Tara Minunilor

  Iti doresti sa citesti cartea Aventurile Alisei in Tara Minunilor scrisa de Tony Ross, Lewis Carroll si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Aventurile Alisei in Tara Minunilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Aventurile Alisei in Tara Minunilor

  Paseste in Tara Minunilor a lui Lewis Carroll, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum. Urmeaz-o pe Alisa in timp ce coboara prin vizuina iepurelui, alearga in cursa electorala, participa la petrecerea Palarierului Nebun si joaca crochet cu Regina Rosie. Surprinzand perfect umorul si absurditatea povestii originale, aceasta editie este prescurtata cu grija pentru cititorii de varste mai mici si ilustrata splendid de Tony Ross, autor si ilustrator cunoscut in intreaga lume. „Ross este unul dintre cei mai indragiti si haiosi ilustratori britanici.” – The Times…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Aventurile Alisei in Tara Minunilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.