Aventuri la Miau Motel. Marty, magicianul PDF

Coperta Carte Aventuri la Miau Motel. Marty, magicianul

Iti doresti sa citesti cartea Aventuri la Miau Motel. Marty, magicianul publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Aventuri la Miau Motel. Marty, magicianul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Aventuri la Miau Motel. Marty, magicianul

Cand este despartit de stapana sa care se afla in spital si adus la Miau Motel, Marty se simte foarte trist. Tabitha spera sa-l inveseleasca facandu-l vedeta unui spectacol de magie. In timpul repetitiei insa, Marty dispare… cu adevarat! Impreuna cu bunica si cu prietena ei, Tabitha porneste in cautarealui, iar aventura abia acum incepe!PRIMA MEA LECTURAAceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura. Textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta scolara ofera o lectura accesibila si antrenanta, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitatile de citire. SERIA VERDEIlustratia color si textul de dimensiuni reduse ii incurajeaza pe copiii care incep sa citeasca singuri. Povestiri amuzante, din literatura contemporana….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.