Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul PDF

Coperta Carte Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul

Iti doresti sa citesti cartea Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul

Ultima oara cand a fost la Ham Hotel, Fido, un rottweiler robust, dar prietenos, a intrat in bucluc. De data asta, fratii Alfie si Alfreeda Wolfe isi pun mintea – si muschii – la contributie pentru a tine situatia sub control. Dar lucrurile se complica, iar Fido se va dovedi un ajutor de nadejde cand toata lumea se asteapta mai putin. PRIMA MEA LECTURAAceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura. Textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta scolara ofera o lectura accesibila si antrenanta, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitatile de citire. SERIA VERDEIlustratia color si textul de dimensiuni reduse ii incurajeaza pe copiii care incep sa citeasca singuri. Povestiri amuzante, din literatura contemporana….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.