Aventuri cu Io si Ma PDF

  Aventuri cu Io si Ma - Ileana Vladusel

  Iti doresti sa citesti cartea Aventuri cu Io si Ma scrisa de Ileana Vladusel? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Aventuri cu Io si Ma chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Aventuri cu Io si Ma PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Aventuri cu Io si Ma

  Aventuri cu Io si Ma. Povesti pentru copii isteti

   
  Io, un baietel foarte priceput in a face tot felul de planuri, are un fratior mai mare, pe Ma, doi parinti personalizati – Mamisi si Tatisi – si o bunica, Momo. Si mai are ceva – multa curiozitate si un univers intreg la dispozitie, asteptand sa fie descoperit. Ma joaca, la randul lui, rolul desavarsit al fratelui mai mare si mai intelept prin definitie, pana cand i se incalca drepturile, cum ar fi cel la bomboane. Ce se intampla atunci, va las sa aflati singuri, citind. Drumul lor initiatic este completat cu o serie de povesti-parabole pe teme generate, cum ar fi prietenia, binele si rasul, iubirea de natura si animale. Aparent, sa scrii pentru copii e cel mai usor: cateva expresii specifice, poznele aferente si morala. Aparent si teoretic. Practic, insa, a reintra in lumea lor fara a te pierde acolo, si a vedea din aceasta prisma orice imprejurare fara nuanta strict moralizatoare a adultului, care ar pune pe fuga orice copil adevarat, e maiestrie curata. O magie a cuvantului strans legat de fapta, care autoarei Ileana Vladusel ii reuseste pe deplin in Aventuri cu Io si Ma. – Issabela Cotelin

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Aventuri cu Io si Ma este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.