Avatar, Vol. 2 PDF

Coperta Carte Avatar, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Avatar, Vol. 2 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Avatar, Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Avatar, Vol. 2

Amenintarea umbrelor. Al doilea titlu din fantastica trilogie Avatar continua cu aventurile unor tineri care calatoresc in viitor si descopera ca sunt avatarurile unor zei antici. Intr-o lume pustie si parasita, ei trebuie sa lupte si numai unul poate supravietui. Vor respecta regulile mortale ale anticilor sau isi vor folosi puterile impreuna pentru a se salva? Gus, Tigre, Diana si ceilalti incearca sa gaseasca o solutie in timp ce un personaj neidentificat urmareste din umbra….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.