Automuribundia PDF

Coperta Carte Automuribundia

Iti doresti sa citesti cartea Automuribundia publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Automuribundia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Automuribundia

Ramon Gomez de la Serna (1888-1963) este unul dintre cei mai importanti scriitorimodernisti spanioli. Opera sa este expresia unei violente reactiinihiliste fata de societatea anchilozata, filistina si lipsita deperspective a interbelicului spaniol. Autor extrem de prolific, a scrisromane, eseuri, biografii si piese de teatru, caracterizate prin ironie, sarcasm, apetenta pentru grotesc si umorul negru. Prin romanele saleerotice, autorul aduce pentru prima data in literatura spaniola temahomosexualitatii feminine. Foarte popular, este cunoscut in Spania drept Ramon, iar stilul sau este denumit ramonismo. Automuribundia este unvolum de memorii, scris ca o continuare in timpul si spatiulautoreferential al propriei opere literare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.