Autohipnoza PDF

  Coperta Carte Autohipnoza

  Iti doresti sa citesti cartea Autohipnoza scrisa de Valerie Austin si publicata de editura Prestige? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Autohipnoza chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Autohipnoza

  Vei descoperi: cum actioneaza autohipnoza, influentand starea ta de constientizare tehnici simple pe care sa le urmezi pas cu pas ca sa reusesti sa te hipnotizezi singur exercitii practice de aprofundare a transei care sa te ajute sa te relaxezi, sa te odihnesti si sa te vindeci script-uri care sa te ajute sa te lasi de fumat, sa scapi de fobii, sa slabesti, sa atenuezi durerea, sa scapi de dependente, sa-ti imbunatatesti relatiile cu ceilalti, sa dormi mai bine – si altele cum te poate ajuta autohipnoza daca suferi de o boala grava … si multe altele!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Autohipnoza este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.