Au, ma doare, Tigrisorule! PDF

Coperta Carte Au, ma doare, Tigrisorule!

Iti doresti sa citesti cartea Au, ma doare, Tigrisorule! publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Au, ma doare, Tigrisorule! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Au, ma doare, Tigrisorule!

Tigrul Musetel si prietenii lui se joaca de-a doctorul: Musetel este doctorul, iar ceilalti isi aleg cate o boala: pe urs il doare burta, purcelul are nasul plin de pete rosii, iar broscoiul tuseste destul de rau. Musetel examineaza pacientii si ii da fiecaruia tratamentul de care are nevoie. Pana cand se intampla o urgenta medicala adevarata, iar atunci prietenii se ajuta unii pe ceilalti ca niste doctori adevarati. O carte amuzanta care-i va ajuta pe cei mici sa-si invinga frica de medic si de medicamente!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.