Atrage bogatia, dragostea, succesul. 365 zile de atitudine pozitiva pentru reinventarea sinelui PDF

  Coperta Carte Atrage bogatia, dragostea, succesul. 365 zile de atitudine pozitiva pentru reinventarea sinelui

  Iti doresti sa citesti cartea Atrage bogatia, dragostea, succesul. 365 zile de atitudine pozitiva pentru reinventarea sinelui scrisa de Yap May si publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Atrage bogatia, dragostea, succesul. 365 zile de atitudine pozitiva pentru reinventarea sinelui chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Atrage bogatia, dragostea, succesul. 365 zile de atitudine pozitiva pentru reinventarea sinelui

  Yap May Ling se adreseaza cititorilor cu o noua carte inspirationala care-i ajuta pe cei interesati sa-si reprogrameze mintea pentru a depasi grijile si credintele ce le limiteaza spiritul, gandurile si emotiile negative. Sfaturile ei aduc o infuzie de vibratii pozitive atitudinii si subconstientului pentru a depasi provocarile, atragand belsugul in viata prin activarea Legii Atractiei. Autoarea incearca sa insufle lectiile invatate de-a lungul vietii sale, atingand punct cu punct tot ce poate impiedica progresul sufletesc si mental. Exemplele personale, ale cunoscutilor, precum si citate din celebritati clasice, dar si moderne, amestecate cu proverbele populare aduc un impuls suplimentar pentru a merge pe calea reinventarii de sine. Ramane doar ca cititorul sa urmeze pasii sugerati de autoare, fara sa uite a completa in acelasi timp si Jurnalul Recunostintei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Atrage bogatia, dragostea, succesul. 365 zile de atitudine pozitiva pentru reinventarea sinelui este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.