Atlasul penelor. Totul despre pasari PDF

Coperta Carte Atlasul penelor. Totul despre pasari

Iti doresti sa citesti cartea Atlasul penelor. Totul despre pasari publicata de editura Vlad si cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Atlasul penelor. Totul despre pasari chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Atlasul penelor. Totul despre pasari

Sunteti pregatiti pentru o noua aventura? Cotoi cu Palarioi lasa nazdravaniile acasa si, cu umor si voie buna, ne poarta intr-o calatorie fascinanta prin universul pasaresc, in care invatam fel de fel de lucruri interesante despre suratele inaripate. Daca vreti sa aflati despre bufnite si canari, gaite si lopatari, despre kiwi, pitigoi si alte pasari de soi, atunci nu-i timp de pierdut! Haideti sa-l insotim pe Cotoi cu Palarioi in jurul lumii si sa ne facem o multime de prieteni cu pene!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.