Atlasul modelelor pedagogice. Japonia. Finlanda. Suedia PDF

  Coperta Carte Atlasul modelelor pedagogice. Japonia. Finlanda. Suedia

  Iti doresti sa citesti cartea Atlasul modelelor pedagogice. Japonia. Finlanda. Suedia scrisa de Yohann Duval si publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Atlasul modelelor pedagogice. Japonia. Finlanda. Suedia chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Atlasul modelelor pedagogice. Japonia. Finlanda. Suedia

  Aceasta carte ne invita sa facem inconjurul lumii din perspectiva modelelor educationale de pretutindeni. De la sistemele traditionale la cele mai revolutionare metode de educatie, Atlasul modelelor pedagogice ne permite sa descoperim traditii pedagogice din intreaga lume (Japonia, Suedia, Germania, Franta, Marea Britanie, Rusia, China). Aflata la intersectia dintre calatorie si ghid practic de educatie, lucrarea de fata ofera o panorama larga de metode pedagogice, fiecare dintre acestea fiind insotita de definitie, origine si recomandari pentru a beneficia in practica de toate avantajele sale. Cu ajutorul acestui atlas, veti descoperi cele mai fascinante modele educationale ale planetei noastre. Yohann Duval este profesor pentru invatamantul primar si prescolar si a practicat multi ani pedagogia Montessori. Cu acest volum, el semneaza prima lui carte, rodul calatoriilor sale si al cautarii de noi modele educationale adaptate noilor generatii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Atlasul modelelor pedagogice. Japonia. Finlanda. Suedia este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.