Atlas geografic scolar PDF

Coperta Carte Atlas geografic scolar

Iti doresti sa citesti cartea Atlas geografic scolar publicata de editura All? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Atlas geografic scolar de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Atlas geografic scolar

Atlasul geografic scolar al lumii realizat de Constantin Furtuna este singurul atlas de acest tip din Romania actualizat cu noile informatii disponibile in 2016, dupa Brexit. Atlasul cuprinde:- Hartile digitale clare si usor de folosit- Un tronson special dedicat Romaniei- Atentie sporita acordata Republicii Moldova- Harti individuale pentru Ungaria, Ucraina, Serbia si Bulgaria- Prezentare in extenso a spatiului european- O privire speciala asupra unor regiuni geopolitice sau economice cu o importanta crescanda in lumea de azi (Caucazul, Asia Centrala, Peninsula Coreea)- Denumirile oficiale ale localitatilor, dublate de forma uzuala in limba romana (pe hartile regionale si subregionale)- Prezentarea localitatilor in functie de numarul de locuitori, pe baza ultimelor date statistice nationale si internationale- Detalii ale reliefului continental si submarin- Rauri si fluvii ierarhizate in functie de debitul mediu Unic in acest atlas: Aceasta editie este dedicata aeroporturilor internationale si cuprinde sute de denumiri precum Heathrow sau Charles de Gaule, Schiphol sau Hartsfield-Jackson, impreuna cu codurile IATA si numarul anual de pasageri. Puncte de plecare in calatorii reale sau imaginare, aeroporturile ii ghideaza pe cititori in misiunea de descoperire a celor mai importante localitati de pe glob. Cui se adreseaza: Atlasul a fost creat in acord cu programa scolara si se adreseaza cadrelor didactice de specialitate, elevilor si studentilor, dar si tuturor celor pasionati de geografie, natura si calatorii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.