Atlantidele Romaniei si alte locuri incarcate de magie din istoria noastra PDF

Coperta Carte Atlantidele Romaniei si alte locuri incarcate de magie din istoria noastra

Iti doresti sa citesti cartea Atlantidele Romaniei si alte locuri incarcate de magie din istoria noastra publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Atlantidele Romaniei si alte locuri incarcate de magie din istoria noastra de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Atlantidele Romaniei si alte locuri incarcate de magie din istoria noastra

Atlantida este aproape unanim considerata drept cea mai importanta legenda a umanitatii, autentificata in primul rand de relatarea celui mai important filosof al Antichitatii. S-a spus despre Atlantida ca este doar o poveste scrisa de Platon pentru a da o lectie de morala unei lumi grecesti decadente. Desi descrierea sa este foarte amanuntita, subliniind inclinatia lui Platon pentru cultul detaliului (confirmata si de multe alte scrieri ale sale), probabil ca nici acesta nu a putut anticipa impactul nemaipomenit pe care legenda insulei care gazduia cea mai avansata forma de civilizatie a vremii sale avea sa o aiba, nu asupra unei generatii, nu asupra unei epoci, ci asupra intregii istorii a Lumii, din momentul in care aceasta a inceput sa fie asternuta pe hartie. Dupa mai bine de 23 de veacuri, himera Atlantidei inca mai entuziasmeaza minti stralucite, unii cercetatori (deloc putini!) localizand-o chiar pe taramuri romanesti…Continentul pierdut – intre legenda si adevar istoric: Atlantida, Mu, Lemuria, Kumari Kandam, Zeelandia, Kerguelen si alte teritorii acum inghitite de ape Mitologia Marii Negre intre Potopul lui Noe si Atlantida – Insula Serpilor, structurile submarine de la Callatis si alte enigme ancestrale Vicina, Atlantida din Dunare, si secretele ei tulburatoare, aparate de monstrul „”Samca Samodiva””Ada Kaleh – insula misterioasa devorata de ape la indemnul lui Ceausescu Geografie sacra – Tara Luanei, „”Poarta lui Dumnezeu”” din Muntii Buzaului…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.