Atentie, vin monstruletii! PDF

  Coperta Carte Atentie, vin monstruletii!

  Iti doresti sa citesti cartea Atentie, vin monstruletii! scrisa de Susan Niessen si publicata de editura Booklet Fiction? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Atentie, vin monstruletii! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Atentie, vin monstruletii!

  Lui Tomi nu-i vine sa-si creada ochilor: sub patul sau sunt patru monstruleti! Cei patru sunt atat de caraghiosi, incat mai mult il fac sa rada decat il sperie. In schimb, sunt foarte neastamparati, dar, din fericire, prietena lui Tomi stie exact cum sa-i cuminteasca pe musafirii nepoftiti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Atentie, vin monstruletii! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.