Atac in biblioteca PDF

Coperta Carte Atac in biblioteca

Iti doresti sa citesti cartea Atac in biblioteca publicata de editura Crime Scene Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Atac in biblioteca chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Atac in biblioteca

Un ziarist – Andrei Mladin. Multe victime. Si mai mult umor: „Cadavrul se afla in dreapta mea, asezat pe un maldar de carti. Alta data m-as fi repezit zglobiu ca un pitigoi sa le pun in rafturi. Acum, ma uit nauc la omul care zace intr-o balta de sange. Il cheama Valentin, da’ ce cauta in casa mea si de ce are o asemenea rana la cap nu pot sa va spun nici sa ma ardeti cu fierul rosu…“O poveste pe care o vei urmari cu sufletul la gura pana la finalul dramatic si intens, cand vei putea spune, fara retineri, ca tocmai ai terminat de citit o carte….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.